BAVORSKÁ HRACHOVÁ POLÉVKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: 1,1 l vody, 300 g vepřového masa, 1 lžíce sádla, 1 cibule, 150 g žlutého hrachu, 150 g krupek, sůl, paprika, 1 stroužek česneku, špetka majoránky, petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Omytý předem namočený hrách a namočené krupky vaříme doměkka (asi dvě hodiny). Po půldruhé hodině varu zpěníme na sádle jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, okořeníme a opečeme. Vše přidáme k vařenému hrachu a krupkám, promícháme a společně dovaříme. Nakonec přidáme usekanou petrželku.



BAVORSKÁ HRACHOVÁ POLÉVKA. BAVORSKÁ HRACHOVÁ POLÉVKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1335 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz